20.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко наголошує, що у разі його перемоги на президентських виборах плани російського президента Володимира Путіна в Україні проваляться.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-vazhlivist-protistoyati-revanshu-prorosijskih-54930

Президент України Петро Порошенко під час виступу перед учасниками акції «Захисти Україну» наголосив, що 21 квітня голосування у другому турі виборів, не є приводом для експериментів і жартів, а має бути відповідальним вибором.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-21-kvitnya-ce-ne-privid-dlya-eksperimentiv-ta-54934

«Головне завдання Глави держави не розсмішити Путіна і впасти перед ним на коліна, як думають дехто інші. І не на рибалку з ним поїхати. А твердо і рішуче переможно діяти, захищаючи національні інтереси України та безпеку людей і кожного громадянина», - сказав Президент України Петро Порошенко під час виступу перед учасниками акції «Захисти Україну».

https://www.president.gov.ua/news/petro-poroshenko-golovne-zavdannya-prezidenta-ukrayini-ne-ro-54938

«Нарешті ми змогли зібратись на дебати, через довгих три тижні», - констатував Глава держави, зауваживши, що вся країна чекала, що команда його опонента спроможеться і він наважиться з'явитися перед українським народом. «Бо право українського народу врешті-решт знати, а що саме збирається робити кандидат в Президенти воюючої країни. І збирається зробити він, а не члени його штабу, не його консультанти... І ми так і не дізналися», - зауважив Президент.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinskij-narod-vreshti-resht-maye-znati-sho-same-zbirayet-54942

Президент України Петро Порошенко під час участі в дебатах з кандидатом в Президенти Володимиром Зеленським наголосив, що Глава держави має створювати необхідні умови для справедливого судочинства, а не бути суддею.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-na-debatah-pro-borotbu-z-korupciyeyu-vinnij-bude-s-54946

«Я хочу звернутися до прихильників пана Зеленського. Друзі, 21 квітня нам потрібно дивитися в майбутнє і думати яким чином зберегти державу. Не віддати державу Путіну», - наголосив Глава держава.

https://www.president.gov.ua/news/mi-mayemo-obyednatisya-shob-zahistiti-ukrayinu-povernuti-kri-54950

Під час участі в телевізійних дебатах на «Суспільному телебаченні» Президент України Петро Порошенко засудив висловлювання кандидата в Президенти Володимира Зеленського, який назвав російських найманців і регулярні сили Російської Федерації, які воюють на Донбасі, «повстанцями ЛНР та повстанцями ДНР». Глава держави наголосив на тому, що це позиція є надзвичайно важливою.

https://www.president.gov.ua/news/u-nas-povstanciv-pane-zelenskij-nemaye-u-nas-ye-rosijska-agr-54954

Президент України Петро Порошенко заявив, що пишається тим, що за час своєї каденції на найвищій посаді значно скоротив повноваження Глави держави. «Хочу наголосити, що я пишаюся тим, що я є єдиним Президентом, який не тільки не розширив свої повноваження, не зазіхав на їх розширення, а ще й суттєво звузив», - підкреслив Петро Порошенко під час участі у телевізійних дебатах на «Суспільному».

https://www.president.gov.ua/news/ya-yedinij-prezident-yakij-ne-tilki-ne-rozshiriv-svoyi-povno-54958

Президент України Петро Порошенко наголошує, на важливості завершення розслідування у справах Майдану та передачі всіх матеріалів до суду. Про це Глава держави сказав під час телевізійних дебатів на «Суспільному телебаченні». Водночас він застеріг від ризиків знищення цих справ, у зв'язку зі зміною влади.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-u-spravah-majdanu-maye-buti-bilshij-progres-v-54962

«Не буває такої міжнародної зустрічі на вищому політичному рівні, де я б не піднімав питання звільнення наших військовополонених, які потрапили в полон внаслідок військової агресії в нейтральних водах Чорного моря біля Керченської протоки, питання кримських татар», - наголосив Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/ne-buvaye-takih-mizhnarodnih-zustrichej-de-ya-b-ne-govoriv-p-54966

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Державним секретарем США Майклом Помпео.

https://www.president.gov.ua/news/poroshenko-i-pompeo-obgovorili-zagrozi-renacionalizaciyi-pri-54970

Президент України Петро Порошенко під час участі в ефірі на «Суспільному телебаченні» наголосив, що перед Україною нині є виклики і загрози, не менші у порівнянні з 2014 роком.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayincyam-proshu-duzhe-retelno-stavilisya-do-zag-54974

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.