22.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко та дітьми взяв участь у святковій літургії з нагоди великого християнського свята - Свята Входу Господнього в Єрусалим. 

https://www.president.gov.ua/news/prezident-z-rodinoyu-vzyav-uchast-u-svyatkovomu-bogosluzhinn-54986

Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною та родиною взяли участь в голосуванні на виборах Президента України.

https://www.president.gov.ua/news/duzhe-vazhlivo-ne-vtratiti-krayinu-prezident-z-rodinoyu-vzya-54990

Вже наступного місяця я залишу пост глави держави. Так вирішила більшість українців, і я сприймаю це рішення. Я піду з офісу. Але хочу твердо наголосити - я не йду з політики. Я залишаюся в політиці і буду боротися за Україну. І хочу окремо пояснити чому.

https://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-petra-poroshenka-54994

«Ми сьогодні не виграли бій. Але це точно не означає, що ми програли війну. Попереду у нас не мало битв. Я вам хочу наголосити - Україна точно переможе», - сказав Президент України Петро Порошенко під час заяви за підсумками головування у другому турі виборів Президента України.

https://www.president.gov.ua/news/mi-ne-vigrali-bij-ale-ne-prograli-bitvu-petro-poroshenko-pro-54998

Президент України Петро Порошенко після завершення голосування у другому турі виборів Президента та оприлюднення результатів екзитполів наголосив, що привітає опонента з перемогою і продовжить боротьбу за Україну.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-yak-prijnyato-v-civilizovanih-derzhavah-privitayu-55002

Президент України Петро Порошенко заявляє, що не після завершення своєї каденції продовжить активну політичну роботу в опозиції до влади. «Я хочу наголосити, що новий Президент буде мати сильну опозицію. Дуже сильну», - заявив Глава держави після завершення голосування у другому турі президентських виборів та оголошення результатів екзитполів.

https://www.president.gov.ua/news/novij-prezident-bude-mati-silnu-opoziciyu-petro-poroshenko-55006

«Вибори пройшли чесно, вибори пройшли прозоро, вибори пройшли у повній відповідності з європейськими стандартами. Здавалося б, ну що тут такого? А я хочу наголосити, що в умовах війни, в умовах російської агресії ми з вами зберегли демократію, зберегли право вибору українців обирати собі владу», - сказав Глава держави під час заяви після завершення голосування.

https://www.president.gov.ua/news/vibori-projshli-chesno-pishayusya-tim-sho-zahistiv-pravo-ukr-55010

Президент України Петро Порошенко наголошує, що разом зі своєю командою буде захищати продовження курсу України на членство в ЄС і НАТО, продовження санкцій проти Росії до повного виконання Мінських домовленостей. Глава держави продовжить захищати українську армію, стабільність фінансово-банківської системи країни та інші досягнення останніх п'яти років.

https://www.president.gov.ua/news/nasha-komanda-zahishatime-zdobutki-ukrayini-za-ostanni-pyat-55014

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.