01.04.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Сьогодні, впевнений в тому, що вибори були добре організовані. Волевиявлення громадян буде збережено. Це є абсолютна умова для нашого руху вперед. Вперед, для повернення України у родину європейських народів. Вперед до нашого членства в Європейському Союзі і НАТО. Для продовження надзвичайно важливих реформ, які є абсолютно доленосними для України. Тому так важливі ці вибори», - наголосив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/ya-vpevnenij-ukrayina-peremozhe-petro-poroshenko-progolosuva-54462

Президент України Петро Порошенко під час заяви за результатами першого туру президентських виборів подякував українцям за активну участь у голосуванні.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-podyakuvav-usim-ukrayincyam-za-aktivnu-uc-54466

«Я керувався у своїй роботі не рейтингами. Не був політиканом. Я робив все, що від мене залежить для того, щоб рухати Україну вперед», - підкреслив Президент. «Перед другим туром і після нього я готовий до глибокого і предметного діалогу з тими, кого не зміг переконати перед першим туром», - заявив Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/ya-gotovij-do-glibokogo-i-predmetnogo-dialogu-z-timi-kogo-ne-54470

Президент України Петро Порошенко наголосив, що українцям вдалося зламати кремлівські плани. «Сьогодні ми, українці зламали  російський сценарій першого туру. Бо точно не Порошенка хотіли бачити в другому турі. Нічого у вас не вийшло. А тепер дозвольте мені висловити припущення. Друзі і недруги з Росії, українці так само зламають сценарій і другого туру. Побачите», - сказав Петро Порошенко.

https://www.president.gov.ua/news/sogodni-ukrayinci-zlamali-rosijskij-scenarij-pershogo-turu-p-54474

Президент Петро Порошенко наголошує, що під час перемовин щодо встановлення миру в Україні країну-агресора Росію представлятимуть не російські коміки чи артисти, а президент РФ Володимир Путін. Саме тому Глава держави закликає українців поставитися відповідально до вибору того, хто братиме участь у цих перемовинах після завершення виборів на найвищу посаду в країні.

https://www.president.gov.ua/news/na-peregovorah-shodo-miru-v-ukrayini-ne-gumoristi-predstavly-54478

Президент Петро Порошенко заявляє, що вже із завтрашнього дня розпочинає боротьбу за перемогу у другому турі у виборах на пост Глави держави .

https://www.president.gov.ua/news/ne-damo-zhodnogo-shansu-marionetci-kolomojskogo-glava-derzha-54482

Президент України Петро Порошенко наголошує, що одразу ж після виборів продовжить політико-дипломатичний шлях поверення окупованих українських територій.

https://www.president.gov.ua/news/odrazu-zh-pislya-21-kvitnya-mi-rozpochinayemo-duzhe-vazhlivi-54486

«До кінця другого президентського терміну я планую підготувати Україну до вступу в НАТО», - заявив Президент України Петро Порошенко. За його словами, в 2023 році має бути підписаний План дій щодо членства в НАТО. «А підніму я це питання в грудні 2019 року на Лондонському саміті НАТО», - зауважив він.

https://www.president.gov.ua/news/do-kincya-drugogo-prezidentskogo-terminu-planuyu-pidgotuvati-54490

Президент України Петро Порошенко впевнений, що протягом найближчих п'яти років будуть завершені усі фундаментальні зміни, започатковані в попередні п'ять років. «Однак, не слід розраховувати, що перемога вже у нас в кишені. Щоб її забезпечити, зараз з сьогоднішньої хвилини нам потрібна тотальна мобілізація всіх українських патріотів. Сама по собі перемога не прийде. Тотальна мобілізація всіх, хто бореться за Україну, відкинувши всі політичні забарвлення, відкинувши всі образи, можемо об'єднатися», - підкреслив Президент.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-vazhlivist-golosuvannya-21-kvitnya-yakoyu-buti-54494

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.