29.06.18

Президент внесе до Парламенту зміни до Конституції щодо закріплення стратегічного напрямку руху України до членства в ЄС та НАТО

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко внесе на розгляд Верховної Ради зміни до Конституції України в частині закріплення в Основному законі стратегічних цілей Української держави – набуття членства України в Європейському Союзі та Північноатлантичному Альянсі.
«Не бачу жодних причин, щоб зволікати зі скасуванням депутатської недоторканості», - наголосив Президент Петро Порошенко під час виступу на урочистостях із нагоди Дня Конституції України.
«Ще одні важливі зміни до Конституції – це є відображення в Конституції Криму», - зазначив Петро Порошенко. Він закликав Конституційну комісію активізувати роботу з підготовки відповідних пропозицій.
Український народ, суспільство, держава здатні об'єднатися заради подальшого успіху і вже стали на цей шлях, переконаний Президент Петро Порошенко.
Найближчим часом мною буде передано до Верховної Ради проект змін до Конституції – поправку, яка закріпить дві наших стратегічних цілі тісно пов'язані одне з одною. Це є вступ України до Європейського Союзу і вступ України до НАТО.
«Чинний Основний закон, ухвалений у 1996  році, зі змінами 2004 року, багатьма експертами – українськими та закордонними - також оцінювався як один з найбільш прогресивних, найбільш досконалих, найбільш демократичних правових документів», - підкреслив Президент.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.