13.06.18

Президенти України та Азербайджанської Республіки відзначили ефективну роботу двосторонніх механізмів секторальної співпраці

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

У рамках робочого візиту до Туреччини Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Азербайджанської Республіки Ільхамом Алієвим.
12 червня Марина Порошенко відкрила дводенний тренінг «Впровадження інклюзивної освіти в Україні: регіональний вимір» для представників спілки громадських об'єднань та батьківських колективів з усієї України. Він проходить за ініціативи Фонду Порошенка у м. Мелітополь Запорізької області.
У рамках робочого візиту до Туреччини Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Республіки Сербія Александром Вучичем.
Під час робочого візиту до Турецької Республіки Президент Петро Порошенко взяв участь в урочистій церемонії запуску в експлуатацію Трансанатолійського газопроводу (TANAP). Глава держави подякував Президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану за запрошення, оскільки запуск в експлуатацію цього газопроводу TANAP є подією історичної ваги для Туреччини, Азербайджану, Європейського Союзу і для України.
Лідери двох країн обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва та міжнародного порядку денного. П.Порошенко подякував Р.Т.Ердогану за незмінну позицію на підтримку територіальної цілісності України та захист прав кримських татар. Президент України також закликав Президента Турецької Республіки сприяти у звільненні українських заручників.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.