28.06.18

Марина Порошенко відкрила у Дніпрі перший в Україні інклюзивний парк

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Дружина Президента Марина Порошенко у місті Дніпро відкрила перший в Україні інклюзивний парк, який розташувався у сквері Героїв. За словами Марини Порошенко, інклюзивний парк – це парк рівних можливостей для всіх дітей без винятку.
У четверту річницю підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом Президент Петро Порошенко відзначає позитивні наслідки підписання та вступу в дію цих документів. «Угода про асоціацію – це шлях утвердження та розвитку української державності, міцної демократії та економічного процвітання», - зазначив Глава держави.
У рамках робочої поїздки до Дніпропетровської області дружина Президента України Марина Порошенко разом із Головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації  Валентином Резніченко презентувала проект будівництва Малого групового будинку. Проект був розроблений за співпраці Фонду Порошенка, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ та дніпровських архітекторів.
Президент Петро Порошенко підписав Закон № 2464-VІІІ «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо уточнення деяких положень» та Закон № 2463-VIII «Про внесення змін до розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (щодо відносин, пов'язаних із здійсненням заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях)».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.