20.06.18

Марина Порошенко та Марі Йованович відкрили відреставровану дзеркальну залу Вишнівецького палацу на Тернопільщині

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Дружина Президента України Марина Порошенко разом із Послом США в Україні пані Марі Йованович відкрили відреставровану дзеркальну залу Вишнівецького палацово-паркового комплексу – пам'ятки культурної спадщини національного значення.
У рамках робочої поїздки в Тернопільську область дружина Президента України Марина Порошенко та голова обласної державної адміністрації Степан Барна підписали Меморандум про долучення області до проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації», який реалізується у співпраці з Міністерством освіти і науки України. Тернопільщина стала 19-м регіоном нашої держави, в якому реалізується цей проект.
Глава Української держави поінформував співрозмовника про безпекову ситуацію на Донбасі. Було порушено питання щодо більш активного залучення ООН до врегулювання ситуації в регіоні, зокрема шляхом розгортання багатонаціональної миротворчої місії під егідою ООН на окупованому Донбасі.
Глава держави підписав Закон України "Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення окремих питань проходження громадянами військової служби".
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.