17.06.18

Президент України провів телефонну розмову з Президентом Франції

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Франції Еммануелем Макроном. Співрозмовники обговорили безпекову ситуацію на Донбасі та необхідність запровадження миротворчої місії ООН на всій його окупованій території.
Президент Петро Порошенко наголошує, що, одразу ж після підписання Закону про антикорупційний суд, звернувся до міжнародних лідерів, закликавши їх якнайшвидше подати кандидатури експертів в раду, яка оцінюватиме кандидатури суддів нового суду.
Президент Петро Порошенко наголошує, що всі справи щодо корупційних злочинів мають бути передані у новостворений антикорупційний суд. Глава держави зазначає, що Парламент, як незалежний орган, може прийняти рішення щодо норми Закону «Про Вищий антикорупційний суд», що встановлює можливість розгляду апеляцій по корупційних справах в судах загальної юрисдикції.
«В понеділок в порядку денному Вищої ради правосуддя знаходиться мій законопроект про імплементацію рішень Закону про антикорупційний суд і запуск антикорупційного суду. Я дуже сподіваюся, що розгляд на Вищій ради правосуддя буде позитивний», - повідомив Президент Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам.
Президент Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам наголосив, що якнайшвидший початок роботи антикорупційного суду підтримує українське суспільство та міжнародні партнери України. Глава держави особливо підкреслив, що докладе всіх зусиль для запуску роботи нового суду вже до кінця 2018 року.
Президент Петро Порошенко не виключає, що наступного тижня у Верховній Раді буде проголосований не лише Закон про започаткування антикорупційного суду, але й Закон про національну безпеку. Про це Глава держави сказав в інтерв'ю українським телеканалам.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.