08.06.18

Народ України твердо стоїть на боці необхідності створення антикорупційного суду – Президент закликав депутатів ухвалити Закон

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Я хочу наголосити, що той варіант (законопроекту – ред.), який запропонований комітетом, повністю відповідає рекомендаціям Венеційської комісії. І, в той же час, повністю відповідає Конституції і Законам України», - підкреслив Президент Петро Порошенко, виступаючи в сесійній залі Верховної Ради України.
Президент Петро Порошенко привітав ухвалення Верховною Радою України Закону «Про Вищий антикорупційний суд», назвавши це рішення історичним.
«Антикорупційний суд з таким рівнем незалежності, з таким рівнем захисту, з таким, я сподіваюсь, рівнем ефективності, ми маємо зробити якомога швидше. Дехто мене критикував, коли я звернувся з проханням завершити процедуру створення антикорупційного суду в Україні вже в 2018 році. Це не є обіцянка. Це є наша з вами спільна справа», - наголосив Президент Петро Порошенко під час виступу у Верховній Раді після ухвалення Закону «Про Вищий антикорупційний суд».
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.