09.06.18

Звільнення українських політв'язнів буде одним з пріоритетів зустрічі міністрів закордонних справ Нормандського формату – Президент на зустрічі з родинами українських бранців

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко зустрівся з родинами українських заручників, які утримуються у російських в'язницях, на окупованих територіях Донбасу та Криму. Глава держави проінформував про кроки, які здійснюються для звільнення політв'язнів, та подальші дії.
«Часто-густо боротьбу з корупцією у нас зараз роблять як спортивну рибалку – спіймав, затримав, сфотографував і відпустив. І на сьогоднішній день – це точно не подобається людям. Бо боротьба з корупцією має відбуватися абсолютно інакше. Сьогодні мало затримувати (корупціонерів – ред.)», - наголосив Глава держави.
Президент Петро Порошенко вважає корупційні прояви та дії не меншою загрозою українській державності, ніж агресія Росії проти Україні. Саме тому влада вживає ефективних кроків, спрямованих на подолання корупції в державі.
«На сьогоднішній день вже дуже багато є прикладів, коли затримані міністри, депутати. Парламент голосує зняття депутатської недоторканності, але поки він голосує, депутати інколи втікають за кордон – і це є абсолютно неприйнятним», - наголосив Глава держави.
Президент Петро Порошенко під час лекції для студентів юридичного факультету Національного університету імені Тараса Шевченка заявив, що не дозволить затягувати зі створенням антикорупційного суду.
Дружина Президента України Марина Порошенко разом із дружиною Президента Угорщини Анітою Герцег провели на Закарпатті спільну доброчинну акцію та відкрили Центр медико-соціальної реабілітації дітей ім. Святого Михайла у селі Ратівці Ужгородського району.
Україна докладає багато зусиль для того, щоб зупинити реалізацію політичного проекту із будівництва «Північного потоку-2», метою якого є економічне послаблення нашої держави. Про це сказав Президент Петро Порошенко, відповідаючи на запитання студентів Національного університету імені Тараса Шевченка як захистити українську економіку від негативних наслідків можливого завершення будівництва «Північного потоку-2».
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Світового Конгресу Українців Євгеном Чолієм.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.