22.06.18

Найбільший і найцінніший його твір – Незалежність України – Президент попрощався з поетом Іваном Драчем

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко разом з дружиною  Мариною Порошенко взяли участь у панахиді за поетом Іваном Драчем. Прощання з поетом та громадським діячем відбулось у Володимирському соборі. Панахиду за поетом відправив Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.
Глава Української держави закликав звільнити українських заручників, які утримуються в російських тюрмах та на окупованих нею територіях. Він також наголосив на важливості допуску Уповноваженого з прав людини Людмили Денісової до Олега Сенцова та інших ув'язнених українців.
«Цей Закон – вагомий крок на шляху європейської та євроатлантичної інтеграції. Це наш стратегічний курс і найближчим часом маю намір закріпити його в Конституції», - заявляє Президент Петро Порошенко. Глава держави привітав українців з прийняттям Закону «Про національну безпеку України».
Президент Петро Порошенко напередодні 100-річчя державної служби в Україні зустрівся з державними службовцями та вручив нагороди. «Чистота і прозорість є сьогодні і мають бути характеристиками державної служби. Наші цілі, завдання дуже складні. Ми зробили дуже багато, але те, що стоїть перед нами аж ніяк не легше. Мені приємно констатувати, що ми маємо дуже потужну команду, яка здатна виконувати ці завдання, здатна відповідати на ці виклики», - зазначив Глава держави.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.