02.06.18

Президент звільнив Голову Татарбунарської РДА на Одещині: Якщо чиновники дозволяють собі створювати перешкоди інвесторам на догоду своїм інтересам, реакція має бути жорсткою

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Одещину звільнив Голову Татарбунарської районної державної адміністрації Одеської області Олександра Кривенка.
На Одещині у присутності Президента Петра Порошенка було підписано Меморандум про співробітництво між ТОВ «Дельта Вілмар» та ДП «Адміністрація морських портів України» щодо реалізації інвестиційного проекту в морському порту «Южний». Документ підписали керівник ДП «Адміністрація морських портів України» Райвіс Вецкаганс та голова правління ТОВ «Дельта Вілмар» Дхруба Панда.
«Це лише перший крок, який дозволить нам прискорити розвиток портової інфраструктури», - наголосив Глава держави. За його словами, для того, щоб реалізовувати цей проект і Україна змогла приймати найсучасніші і найбільші кораблі, обробляти їх та продукцію українських виробників швидко і за конкурентною ціною розвозити по всьому світові, було задіяно величезну кількість людей і ресурсів, в тому числі ЄБРР, бюджет і асоціація морських портів.
Президент Петро Порошенко ознайомився з ходом будівництва військового містечка 137 окремого батальйону морської піхоти Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України у селі Дачне на Одещині.
«Ми, незважаючи на складнощі, знайшли модель, це ефективно вирішили. І сьогодні цей міст ширше, вище, набагато надійніше. І цей міст буде стояти вже не 58 років, а впевнений, що його надійність буде вимірюватися сотнею років»,  - сказав Петро Порошенко під час урочистої церемонії.
Президент Петро Порошенко в ході робочої поїздки до Одеської області відвідав Авангардівську об'єднану територіальну громаду, де взяв участь у святкових заходах до Дня захисту дітей.
Президент Петро Порошенко під час відвідування Авангардівської об'єднаної територіальної громади Одеської області вручив 14 військовослужбовцям – учасникам АТО сертифікати на земельні ділянки.
«Не можу зараз не згадати українського оперного співака, який хотів присвятити все своє життя класичній музиці, досяг успіху на європейських сценах, але у найважчу годину пішов боронити Україну і загинув від руки ворожого снайпера. Його ім'я ви знаєте. Це – Герой України Василь Сліпак», - звернувся до присутніх Президент та запропонував організаторам: «Було б добре, якби один із заходів «Odessa Classics» був присвяченій цьому митцеві – Василю Сліпаку».
Співрозмовники обговорили зміцнення співпраці в галузі безпеки та оборони. Петро Порошенко і Майк Помпео скоординували позиції в контексті оголошення висновків розслідування збиття літака рейсу МН17 і відзначили важливість продовження санкційної політики проти Росії.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.