05.06.18

Україна та Іспанія домовились активізувати співпрацю за різними напрямками – зустріч Глави Української держави та Прем'єр-міністра Іспанії

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко в ході офіційного візиту до Королівства Іспанія провів зустріч із Прем'єр-міністром Іспанії Педро Санчесом.
У рамках офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Королівства Іспанія відбулася зустріч Глави Української держави з Головою конгресу депутатів Королівства Іспанія Аною Марією Пастор.
Співрозмовники обговорили низку проблем двостороннього та міжнародного співробітництва. «В тому числі, і дуже важлива підтримка миротворчої місії як ключового елемента створення безпекового пакету для імплементації Мінських домовленостей. І можу вам повідомити, що Іспанія твердо і послідовно підтримує позицію України. За що я дуже вдячний», - сказав Петро Порошенко.
В рамках офіційного візиту Президента України до Королівства Іспанія дружина Глави держави Марина Порошенко зустрілася із Міністром з питань освіти та досліджень Уряду Мадридської автономної області Рафаелем ван Гріекеном. Перша леді ознайомилася з іспанським досвідом впровадження інклюзивної освіти.
«Безпрецедентний цинізм російського «суду», який за надуманими звинуваченнями засудив українського журналіста Романа Сущенка, доводить – кремлівський режим не зупиниться ні перед чим у своїй спробі зламати дух українців», - зазначив Президент на своїй сторінці у Facebook.
Президент Петро Порошенко під час офіційного візиту до Іспанії зустрівся з представниками іспанського бізнесу.
Президент України Петро Порошенко під час офіційного візиту до Королівства Іспанія зустрівся із Королем Іспанії Феліпе VI.
Президент України Петро Порошенко під час офіційного візиту до Королівства Іспанія зустрівся з Президентом футбольного клубу «Реал Мадрид» Флорентіно Пересом.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.