23.06.18

Президент про ухвалення Закону «Про валюту»: Це право українців відчувати себе вільними

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко зазначає, що  на прийняття нового Закону «Про валюту» країна чекала довгі 25 років. «Я переконаний, що це важливо для українців, як право українця відчувати себе вільним», - сказав Президент під час робочої поїздки на Донеччину.
«Я переговорив з Олександром Івановичем і наголосив на тому, що перший пріоритет – мир, безпека людей, відновлення інфраструктури і розвиток територій. Це є наше спільне завдання», - розповів Президент. Петро Порошенко також подякував за роботу Павлу Жебрівському та наголосив, що він є справжнім патріотом.
У Запоріжжі Президент Петро Порошенко зустрівся з учасником Другої світової війни 1939 – 1945 років Іваном Залужним. Глава держави вручив герою орден «З мужність» ІІІ ступеня, відзначивши його героїзм і самовідданість, виявлені у період Другої світової війни 1939 – 1945 років, вагомий внесок у розвиток ветеранського руху та патріотичне виховання молоді.
Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Запорізької області відвідав 9-й полк оперативного призначення Національної гвардії України. 
У рамках робочої поїздки до Запорізької області Президент Петро Порошенко відкрив рух на відремонтованій ділянці траси державного значення Н-08 «Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь».
Під час робочої поїздки до Запорізької області Президент Петро Порошенко відвідав «Науково-виробничий комплекс «Іскра» та поспілкувався з колективом підприємства. Глава держави також взяв участь у передачі новітніх зразків сучасної техніки, вироблених на підприємстві «Іскра», Збройним Силам України.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.