15.06.18

Ми вже заклали фундамент для нової системи охорони здоров'я – Президент медикам

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«За рік нам багато чого вдалося зробити. Наголошую, що це не є косметичні реформи, косметичні ремонти, а дуже важлива закладка нових фундаментальних паростків нової системи охорони здоров'я»,  - звернувся Президент Петро Порошенко до медиків під час урочистого заходу до Дня медичного працівника.
Президент Петро Порошенко наголошує на розвитку військової медицини, яка за останні чотири роки в умовах російської агресії здійснила значний прогрес в наданні медичної допомоги українським військовослужбовцям.
Президент Петро Порошенко привітав українських медиків із професійним святом – Днем медичного працівника, а також вручив високі державні нагороди.
Президент Петро Порошенко поставив завдання вже до кінця поточного року ввести у роботу до 500 нових амбулаторій у сільській місцевості. «Наголошую і ставлю дуже  чітке завдання, що до кінця року близько 500 амбулаторій нового типу мають запрацювати в українських селах», - сказав Глава держави на урочистостях з нагоди Дня медичного працівника.
Президент Петро Порошенко спрямував до Вищої ради правосуддя проект Закону «Про утворення Вищого антикорупційного суду» відповідно до процедури, визначеної частиною 2 ст. 125 Конституції України.
14 червня дружина Президента України Марина Порошенко провела прес-конференцію з регіональними та всеукраїнськими мас-медіа. На зустріч із журналістами з усіх регіонів України перша леді одягла футболку із зображенням Олега Сенцова та надписом «Prisoner of conscience. Oleg Sentsov».
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.