07.06.18

Розпочалася зустріч Президента України та Спадкоємного Принца Князівства Ліхтенштейн

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

В Маріїнському палаці розпочалася зустріч Президента України Петра Порошенка та Спадкоємного Принца Князівства Ліхтенштейн Алоїза, який перебуває в Україні з офіційним візитом на запрошення Глави держави.
Президент Петро Порошенко обговорив зі Спадкоємним Принцем Князівства Ліхтенштейн Алоїзом порушення міжнародного права через агресію Росії на Сході України, анексію Криму та ініціативу української сторони щодо запровадження миротворчої місії, відповідно до мандату Ради безпеки ООН.
Президент Петро Порошенко закликає народних депутатів ухвалити поданий ним законопроект про антикорупційний суд, що дасть можливість завершити створення ефективної антикорупційної інфраструктури в Україні. Про це Глава держави заявив під час зустрічі з представникам ЗМІ за підсумками переговорів зі Спадкоємним Принцем Князівства Ліхтенштейн Алоїзом.
Україна вдячна Ліхтенштейну за допомогу, яку ця держава в рамках діяльності місії Червоного Хреста надає тимчасово переміщеним особам та українським громадянам, які опинилися в російській окупації на Сході нашої країни і в Криму. Про це Президент Петро Порошенко заявив під час спілкування з представниками ЗМІ після зустрічі зі Спадкоємним Принцем Князівства Ліхтенштейн Алоїзом.
Візит Спадкоємного Принца Князівства Ліхтенштейн Алоїза в Україну не лише став черговим поштовхом для активізації діалогу між країнами, а й заклав міцну основу для подальшого розвитку співробітництва, переконаний Президент України Петро Порошенко.
Президент України Петро Порошенко та Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо скоординували позиції напередодні Саміту Великої сімки, який відбудеться 8-9 червня 2018 року у канадському Шарлевуа.
У рамках офіційного візиту Спадкоємного Принца Князівства Ліхтенштейн в Україну дружина Президента України  Марина Порошенко разом зі Спадкоємною Принцесою Софі провела зустріч із керівництвом Місії міжнародного комітету Червоного Хреста та Товариства Червоного Хреста України.
Президент Петро Порошенко у День журналіста зустрівся з представниками засобів масової інформації та привітав їх із професійним святом.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.