28.06.16

Президент здійснить робочий візит до інституцій Європейського Союзу

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко здійснить робочий візит до інституцій Європейського Союзу для участі у політичних консультаціях високого рівня Україна – Європейський Союз.
Під час робочої поїздки Президента Петра Порошенка до Брюсселю у його присутності було підписано Угоду між Урядом України та Європейським співтовариством з атомної енергії про наукову і технологічну співпрацю та асоційовану участь України у Програмі наукових досліджень та навчання Євратом (2014-2018).
У Брюсселі Президент України Петро Порошенко зустрівся з Президентом Європейського Парламенту Мартіном Шульцем.
Укладення Угоди є одним із критеріїв Плану дій щодо лібералізації Євросоюзом візового режиму і відповідає намірам України та ЄС розвивати відносини у сфері юстиції та внутрішніх справ.
Питання санкцій проти Росії детально обговорювалося під час зустрічей з керівництвом ЄС, повідомив Глава Української держави і наголосив на тому, що санкції проти країни-агресора мають бути продовжені. "Це рішення є для нас надзвичайно важливим і ми маємо ефективно працювати над цим питанням до останньої хвилини", - сказав Петро Порошенко у коментарі представникам ЗМІ по завершенні консультацій.
"Ми обговорили низку важливих питань, у тому числі і скоординували наші дії по безвізовому режиму. Я хотів би дуже подякувати і членам комітетів у закордонних справах Європарламенту, і доповідачу, і іншим за надзвичайно професійну роботу, яка була зроблена для розгляду. І ми чекаємо, що формальні процедури у комітетах будуть завершені до літніх канікул у Парламенті", - сказав Глава держави по завершенні міні-саміту "Україна-ЄС" у Брюсселі.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.