15.06.16

У Мінську відбувається зустріч зовнішньополітичних радників глав держав Нормандського формату

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Ще до того, як Україна стане членом НАТО, вона повинна мати натовську армію», - підкреслив Президент. «Ми повинні визначити та забезпечити неухильне дотримання єдиних для всіх силових структур правових та технічних вимог до розробки та прийняття на озброєння техніки і майна з урахуванням стандартів армій країн НАТО», - сказав Глава держави під час участі у робочій науково-практичній конференції "Уроки гібридної війни: воєнні аспекти", яка проходить у Генеральному штабі Збройних сил України.
«Нарешті ми можемо сказати: «Yes! Ми це зробили». І так ми будемо робити до тих пір, поки останній українець не буде визволений із заручників. Будемо продовжувати для того, щоб Олександр Кольченко, Олег Сенцов, і ті, хто знаходяться на окупованій території та в Російській Федерації, повернулися додому», - наголосив Глава держави під час зустрічі.
Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів низки іноземних країн: Республіки Корея - пана Лі Янг-Гу, Малайзії - пана Датука Аяуфа Бін Бачі, Республіки Казахстан - пана Самата Ісламовича Ордабаєва, Аргентинської Республіки - пана Альберта Хосе Алонса та Китайської Народної Республіки - пана Ду Вея.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.