04.06.16

Впевнений, що ми відбудуємо нашу державу – Президент на підписанні Угоди про надання Україні допомоги 1 млрд доларів США

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

У присутності Президента Петра Порошенка відбулось підписання Декларації про наміри та Угоди про гарантії запозичення між Україною та Сполученими Штатами Америки. Президент зазначив, що результатом сьогоднішнього підписання стане ще більш ефективна наша співпраця України і США.
Президент Петро Порошенко оптимістично налаштований у питанні отримання Україною безвізового режиму вже у 2016 році та завершенні процесу ратифікації Угоди про асоціацію Україна – ЄС.
Я дуже щасливий тому, що відповідальність перемогла популізм, принаймні на цьому етапі, і сьогодні я можу з впевненістю говорити, що неукраїнський за своїм походженням сценарій посіяти в країні хаос та безвладдя провалився.
Президент Петро Порошенко наголошує, що питання проведення виборів на Донбасі може бути розглянуто лише за умови виконання Мінських угод.
Президент Перо Порошенко підписав лист до парламенту із переліком кандидатур до нового складу Центральної виборчої комісії.
Президент Петро Порошенко переконаний в успішному завершенні реформи децентралізації та наголошує, що вона надає місцевим громадам достатньо повноважень для виконання всіх зобов'язань та розвитку.
Президент Петро Порошенко зазначає, що процес деолігархізації не може відбуватися «одним рухом» і швидко, але потрібно не припиняти боротьбу.
Президент зазначив, що «сьогодні ми маємо усі підстави стверджувати, що ситуація в банківській системі стабілізується, так само, як й макрофінансова ситуація».
Президент Петро Порошенко нагородив командира 3-го батальйону 72-ї окремої механізованої бригади майора Андрія Жука (позивний «Мауглі») орденом Богдана Хмельницького (посмертно).
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.