07.06.16

Вітання Президента України до Дня журналіста

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Особливу вдячність сьогодні хочеться висловити тим безстрашним журналістам, чиї репортажі із гарячих точок Донбасу, де й досі свистять кулі і розриваються снаряди, розвінчують легенди і міфи російської пропаганди.
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 травня 2016 року «Про Стратегічний  оборонний бюлетень України».
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України» щодо порядку приєднання державного підприємства «Українська студія телевізійних фільмів «Укртелефільм».
Адміністрація Президента України спільно з громадською організацією «Ліга інтернів» вперше ініціювала програму стажування для молоді. 6 червня 2016 року відбулося урочисте відкриття програми.
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель і Президентом Франції Франсуа Олландом. Глава держави наголосив на порушеннях режиму припинення вогню з боку проросійських бойовиків, що перешкоджає політичному врегулюванню.
Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба взяв участь у відкритті Центрів підтримки сім'ї у містах Мар'їнка та Красногорівка Донецької області. Заклади створено за підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у співпраці з Громадською Організацією «Міський Центр Допомоги».
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.