22.06.16

Президент розпочав робочий візит до Франції

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Програма візиту включає зустрічі Глави Української держави з Президентом Франції Франсуа Олландом, Головою Національних зборів Франції Клодом Бартолоном та Головою Сенату Франції Жераром Ларше.
Перебуваючи з робочим візитом у Франції Президент Петро Порошенко провів зустріч з Головою Національних Зборів Франції Клодом Бартолоном. Глава держави поінформував співрозмовника, що ситуація на Донбасі залишається складною, Росія продовжує брутально порушувати норми міжнародного права. І саме цим має керуватися світова спільнота у своїй реакції на дії Росії. Глава держави поінформував співрозмовника, що ситуація на Донбасі залишається складною, Росія продовжує брутально порушувати норми міжнародного права. І саме цим має керуватися світова спільнота у своїй реакції на дії Росії.
Президент Петро Порошенко після зустрічі з Президентом Франції Франсуа Олландом подякував французькому та німецькому лідерам за зусилля, які докладаються для запровадження миру та деокупації Сходу України. «Дякую за чітку та принципову позицію наших французьких та німецьких партнерів, президента Єврокомісії та лідерів країн-членів ЄС щодо продовження санкцій. Україна віддана Мінським домовленостям та імплементує і чітко виконує всі взяті на себе зобов'язання. Продовження санкцій на пряму пов'язано з процесом деокупації», - сказав Глава держави у заяві для ЗМІ у Парижі.
Президент України Петро Порошенко та Президент Франції Франсуа Олланд під час зустрічі обговорили питання запровадження безвізового режиму для українців Європейським Союзом, співпрацю в економіці, залучення інвестиції, впровадження реформ та взаємодію в гуманітарній сфері. «Впевнений в тому, що наша співпраця перебуває зараз на найвищому рівні», - наголосив Глава Української держави під час заяви для ЗМІ у Парижі.
Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба взяв участь у ХІІ Українському муніципальному Форумі, де обговорили питання розвитку місцевого самоврядування, розв'язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.
У Вашингтоні очільник Адміністрації Президента України провів зустрічі з Головою адміністрації Президента США Денісом Макдоноу, помічником держсекретаря США Еван Раян, секретарем з питань торгівлі США Пенні Пріцкер, радником Центру стратегічних і міжнародних студій Збігнєвом Бжезінським.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.