29.06.16

Виступ Президента Петра Порошенка на урочистому засіданні Верховної Ради України з нагоди Дня Конституції

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Чинна Конституція – теж історичний, але в той же час живий і практичний документ. І саме з ним маємо звіряти свої політичні вчинки кожного дня. Ми маємо його шанувати і поважати.
Президент Петро Порошенко під час виступу на урочистому засіданні Верховної Ради України з нагоди Дня Конституції наголосив, що чинна Конституція є історичним, але в той же час живим і практичним документом. І саме з ним потрібно звіряти свої політичні вчинки кожного дня.
Під час виступу на урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди Дня Конституції України Президент Петро Порошенко наголосив, що проект змін до Основного закону, який стосується децентралізації, що  був ухвалений 31 серпня минулого року в першому читанні, в силу зовнішніх та внутрішніх обставин пов'язаний із політико-дипломатичною боротьбою за відновлення територіальної цілісності і суверенітету України.
Президент Петро Порошенко під час виступу на урочистому засіданні Верховної Ради України з нагоди Дня Конституції наголосив, що питання повернення Криму під український суверенітет стоїть на порядку денному так само, як і деокупація Донбасу.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.