10.06.16

Президент підписав Закон, який дозволить направити додатково понад 3 млрд гривень на відновлення Донбасу

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Ми зробили все можливе для того, щоб знайти понад 3 млрд гривень, які зараз будуть спрямовані до місцевих бюджетів Донецької та Луганської областей, і будуть використані для якнайскорішого фінансування відновлення постраждалого Донбасу», - наголосив Глава держави під час з телемосту з містом Краматорськ, де зібралося керівництво Донеччини та Луганщини.
Президент Петро Порошенко провів нараду щодо ситуації на території сміттєзвалища під Львовом. "Я запросив вас для того, щоб переконатися, що ограни центральної влади України роблять все можливе і все від них залежне для того, щоб забезпечити безпеку мешканців міста Лева", - сказав Глава держави під зустрічі з головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколою Чечоткіним, заступником Міністра екології та природних ресурсів Віктором Вакарашем та головою Державної екологічної інспекції України Андрієм Заїкою.
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Європейського Парламенту Мартіном Шульцем для узгодження позицій у контексті підготовки до політичних консультацій високого рівня Україна-ЄС 27 червня у Брюсселі та обговорення перспектив запровадження безвізового режиму.
На засіданні Національної ради з питань антикорупційної політики під головуванням Президента Петра Порошенка відбулось обговорення питань щодо впровадження судової реформи.
Президент Петро Порошенко провів зустріч із делегацією державних секретарів федеральних міністерств Німеччини, які прибули до України в рамках місії німецького уряду з надання допомоги у здійсненні реформ.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.