08.06.16

Артур Герасимов: Головний принцип Президента при підборі кандидатур– повне оновлення Центрвиборчкому

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко запропонував Верховній Раді розглянути подання про звільнення 12 членів Центральної виборчої комісії у зв'язку із закінченням строку їхніх повноважень та про призначення нових членів ЦВК. Про це на брифінгу повідомив Представник Президента у Верховній Раді Артур Герасимов.
Законопроект про внесення змін до Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" щодо наставництва над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, зареєстровано Верховною Радою України 6 червня.
Президент у телефонній розмові з міським головою Львова Андрієм Садовим висловився проти політизації проблеми із вивезенням сміття у місті.
Під головуванням Президента Петра Порошенка відбулось засідання Національної Ради Реформ з питань енергоефективності. «Впровадження заходів з енергоефективності може значно скоротити і рахунки домогосподарств, про які сьогодні так багато говорять політики», - підкреслив Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про Національний координаційний центр кібербезпеки», яким затверджено Положення про Національний координаційний центр кібербезпеки.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.