23.06.16

Звернення Президента України до Українського народу у зв'язку з Днем скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Трагедія Другої світової війни, розв'язаної гітлерівським та сталінським режимами, опалила українців ще у вересні 1939-го, але з 22 червня 1941 року Україні судилося надовго стати великим полем бою, землею, що фактично спливала людською кров'ю. У цей скорботний день 75 років тому на нашу землю прийшла війна, що не оминула жодної родини, спричинила незліченні жертви, руїни та спустошення.
Президент Петро Порошенко взяв участь у церемонії покладання квітів до могили Невідомого солдата у День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування обов'язковості державної реєстрації іноземних інвестицій» (№1390-VIII), прийнятий Верховною Радою 31 травня 2016 року.
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Співрозмовники обмінялися думками щодо розвитку Мінського процесу за наслідками візиту Президента України до Франції та продовження санкцій проти Росії.
Заступник Глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв зустрівся з Помічником Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Вікторією Нуланд. Співрозмовники детально обговорили стан імплементації Мінських домовленостей та скоординували підходи щодо подальших кроків, спрямованих на досягнення сталого миру на Донбасі.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.