03.06.16

Слово Президента України на П'ятому національному молитовному сніданку

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

В цей час, коли країна бореться проти російського агресора, особливо гостро відчувається потреба в єдності країни заради миру, свободи, гідного майбутнього. А це може відбутися лише тоді, коли різні люди, з відмінними поглядами і позиціями, об'єднуються у спільній  молитві до Господа за мир та злагоду на нашій українській землі.
Президент Петро Порошенко взяв участь П'ятому національному молитовному сніданку та  помолився разом з його учасниками за мир та єдність в Україні.
Єдине і головне що ми можемо зробити – це перезавантажити судову систему. На місце суддів мають прийти чесні не заангажовані, неполітизовані патріотичні професійні люди.  І ця конституційна реформа відкриває цей шлях, звернувся Президент до народних депутатів.
Ми повертаємо Українцям право на правду, повертаємо Українцям право на справедливість, боремось за те, щоб в Україні був справедливий суд.
Указом затверджено в новій редакції Положення про Державну премію України в галузі науки і техніки, внесені зміни до Положення про Комітет з Державних премій України в галузі науки і техніки.
Було обговорено підсумки роботи політичної підгрупи ТГК, яке відбулося напередодні у Мінську. Президент наголосив на важливості виконання російською стороною всіх безпекових компонентів Мінських угод.
2 червня у рамках соціальної програми Голови Благодійного Фонду Порошенка, дружини Президента України Марини Порошенко для 100 освітян Житомирщини пройшов спеціалізований тренінг «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації. Досвід. Перспективи. Результати».
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.