16.06.16

У Мінську відбувається зустріч зовнішньополітичних радників глав держав Нормандського формату

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Учасники зустрічі бговорюють питання безпеки на Донбасі, зокрема - розгортання поліцейської місії ОБСЄ.
Президент України Петро Порошенко у рамках робочої поїздки до Миколаївської області взяв участь в урочистому відкритті виробничо-перевантажувального комплексу американської компанії «Бунге» у Миколаївському морському порту.
Коментуючи останні події у Миколаєві, Президент Петро Порошенко повідомив журналістам, що напередодні ввечері зустрічався з керівником Миколаївської обласної державної адміністрації Вадимом Меріковим, і очільник ОДА подав у відставку. Глава держави також звернувся до Генерального прокурора з вимогою звільнити прокурора Миколаївської області за бездіяльність в частині боротьби з корупцією та до Міністра внутрішніх справ і керівника Національної поліції - звільнити голову обласної поліції .
«Ми вперше продемонстрували економічне зростання. Що є базовим для зростання соціальної політики уряду», - сказав Петро Порошенко під час робочої поїздки до Миколаївської області, де взяв участь в урочистому відкритті виробничо-перевантажувального комплексу американської компанії «Бунге» у Миколаївському морському порту.
"Їдучи до вас, я прийняв рішення Чорноморському державному університету імені Петра Могили присвоїти статус національного. Це - визнання ваших здобутків, професійного рівня і тієї ролі, яку ви виграєте і на Півдні країни, і в усій державі, і в освітньому, і в патріотичному процесі", - сказав Глава держави під час відвідин навчального закладу.
15 червня Дружина Президента України пані Марина Порошенко відвідала виставу за п'єсою українського драматурга Павла Ар'є «Слава героям», яку поставив колектив маріупольського «Донецького академічного обласного драматичного театру». Спектакль проходив в рамках культурно-художньої акції «Донеччина – UA: Перезавантаження».
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.