18.06.16

Успішна реформа охорони здоров'я потребує активної підтримки та залучення медичних працівників – Президент привітав медиків з професійним святом

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко напередодні Дня медичного працівника, який відзначатиметься у неділю, 19 червня, привітав медичних працівників з професійним святом та закликав активно долучатися до реформування системи охорони здоров'я. «Це лише початок суттєвої, серйозної та глибинної медичної реформи, якої потребує наша країна. Але рішення влади не можуть стати реальністю без активної підтримки, праці та творчості тисяч медичних працівників», - підкреслив Президент.
Президент Петро Порошенко вручив державні нагороди медичним працівникам з нагоди їх професійного свята. Ордени та медалі отримали 17 військових та цивільних медиків за значний особистий внесок у розвиток у розвиток вітчизняної системи охорони здоров'я, надання кваліфікованої медичної допомоги та високу професійну майстерність.
У рамках роботи робочої групи з опрацювання пропозицій щодо реформування системи інституційного догляду та виховання дітей презентовано бачення деінституціалізації догляду дітей в Україні.
Президент України Петро Порошенко зустрівся з колишнім Генеральним секретарем НАТО, радником Президента України поза штатом Андерсом Фог Расмуссеном.
Заступник Глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв проінформував про результати робочих консультацій, які відбулися у Мінську 15 — 16 червня за участі радників лідерів України, Німеччини, Франції, РФ, а також представника ОБСЄ. За його словами, про цей захід було домовлено під час телефонної розмови в рамках Нормандського формату 23 травня.
«Ми щиро цінуємо ті зусилля в галузі публічної дипломатії, які Папа Римський Франциск та вся католицька церква докладають задля встановлення миру в Україні. Духовна підтримка і молитви Його Святості вкрай потрібні українському народу», - підкреслив Глава держави за результатами зустрічі з Державним секретарем Святого Престолу кардиналом П'єтро Пароліном.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.