17.06.16

Глава держави провів зустріч із Президентом Парламентської Асамблеї ОБСЄ

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава держави привернув увагу керівника ПА ОБСЄ до загострення безпекової ситуації на Донбасі, продовження провокацій з боку бойовиків та постачання Росією зброї і військ.
Президент Петро Порошенко підписав Закон "Про внесення змін до статті 9 Закону України "Про лікарські засоби" щодо спрощення державної реєстрації лікарських засобів. "Ми з країни третього світу в частині фармакології переходимо на зрозумілу позицію для всіх наших партнерів", - підкреслив Петро Порошенко.
Уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба провів робочу зустріч із заступником Голови Національної поліції України – керівником апарату Костянтином Бушуєвим та працівниками Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України. Учасники зустрічі обговорили хід реформи Національної поліції в частині, що стосується забезпечення та дотримання прав дітей та попередження злочинності серед неповнолітніх.
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Головою Сенату Парламенту Королівства Нідерланди Анкі Брукерс-Кноль, що здійснює перший в історії двосторонніх відносин офіційний візит в Україну.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.