30.09.15

ЄС і Україна проведуть найвищу профільну зустріч з діалогу щодо захисту прав інтелектуальної власності

ЄС і Україна проведуть найвищу профільну зустріч з діалогу щодо захисту прав інтелектуальної власності

Сьогодні, 30 вересня, посадовці з ЄС зустрінуться з представниками уряду України у рамках останнього раунду діалогу з питань, пов'язаних із правами інтелектуальної власності. Обидві сторони погоджуються, що Україні потрібен кращий захист прав інтелектуальної. Це важливо насамперед для того, аби стимулювати економічне зростання і зростання зайнятості за допомогою підтримки і заохочення інноваційного і технологічного розвитку.

Ця зустріч буде однією з найвищий профільних зустрічей щодо діалогу з питань захисту прав інтелектуальної власності, що коли-небудь проводилися. На ній, зокрема, буде присутня низка депутатів Верховної Ради, велика кількість спостерігачів з численних бізнесових секторів та інші зацікавлені особи. Обидві сторони обговорять проект закону, що має на меті запобігати інтернет-піратству та розвивати захист авторського права у відповідності до зобов'язань України, які вона взяла на себе у рамках Угоди про асоціацію. Також вони переглянуть діяльність, що здійснюється українськими правоохоронними органами (зокрема, що стосується боротьби проти контрабандних товарів). Окрім того, представники ЄС і України розглянуть питання у сфері захисту прав інтелектуальної власності, пов'язані з фармацевтичним сектором і торговельними марками.
Євросоюз натхненний тією увагою, що її наразі приділяє уряд України цьому питанню, і сподівається на певний прогрес у ключових питаннях.

Intellectual Property Rights: EU and Ukraine will held highest profile dialogue meeting ever

Today, 30 September, officials from the EU will meet representatives from the Ukrainian government in the latest round of a dialogue on Intellectual Property Rights issues. 
Both sides recognise that better protection of intellectual property rights is needed in Ukraine in order to stimulate job creation and economic growth through supporting and encouraging innovation and technological development. 
The meeting will be one of the highest profile IPR dialogue meetings ever, with the participation of several Rada members, and a large number of observers from various business sectors and other stakeholders. The two parties will discuss draft legislation to prevent internet piracy, and to boost protection of copyright, in line with Ukraine's commitments under the Association Agreement; they will review the activities being taken in Ukrainian enforcement bodies (eg. against counterfeit goods); and consider IPR matters relating to the pharmaceutical sector and trademark issues. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.