05.06.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час робочої поїздки до Хмельницької області Президент України Володимир Зеленський зустрівся з родиною загиблого заступника командира групи 8-го окремого полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій ЗСУ, Героя України старшини Романа Матвійця.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-osobisto-vruchiv-nagorodu-vdovi-specpriz-61473

У межах робочої поїздки до Хмельницької області Президент України Володимир Зеленський позапланово відвідав один з гуртожитків Хмельницького національного університету, де станом на початок року навчалося понад 7,5 тис. осіб. Всього заклад вищої освіти має п'ять гуртожитків, які розраховані на 2500 місць.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vidvidav-studentskij-gurtozhitok-hmelnickogo-nacio-61477

Програма діяльності Кабінету Міністрів потребує доопрацювання, оскільки вона була розроблена ще до пандемії коронавірусу та не враховує запровадження обмежувальних заходів і втрат економіки, зазначив Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ у межах робочої поїздки до Хмельницької області.

https://www.president.gov.ua/news/programa-diyalnosti-uryadu-potrebuye-doopracyuvannya-z-urahu-61481

Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом капітального ремонту автомобільної дороги М12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам'янка, що здійснюється в межах програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-oglyanuv-proekti-velikogo-budivnictva-na-hmelnichc-61485

Президент Володимир Зеленський поставить завдання Міністерству закордонних справ розглянути можливість лібералізації візового режиму для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-iniciyuye-liberalizaciyu-vizovogo-rezhim-61489

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба та голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко провели робочу нараду щодо підтримки сімей з дітьми на Житомирщині.

https://www.president.gov.ua/news/mikola-kuleba-obgovoriv-z-golovoyu-zhitomirskoyi-oda-pitanny-61493

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.