26.06.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Родини внутрішньо переміщених осіб із Золотого Луганської області, які у 2018 році були змушені залишити свої домівки через тиск незаконних збройних формувань, на виконання доручення Президента Володимира Зеленського отримали нове житло.

https://www.president.gov.ua/news/za-doruchennyam-prezidenta-ukrayini-vnutrishno-peremisheni-g-61825

При дотриманні заходів, розроблених урядом України для стримування поширення коронавірусної інфекції, не може відбуватися значного зростання кількості хворих. Про це після вивчення питання з епідеміологами повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час традиційної селекторної наради щодо запобігання поширенню COVID-19, яка відбулася під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

https://www.president.gov.ua/news/pitannya-kontrolyu-za-zrostannyam-zarazhennya-koronavirusom-61829

Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим у взаємодії з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, РНБО та Міністерством закордонних справ працює над стратегією з деокупації та реінтеграції АР Крим та м. Севастополя. Про це повідомив постійний представник Президента в АР Крим Антон Кориневич.

https://www.president.gov.ua/news/predstavnictvo-prezidenta-v-ar-krim-napracovuye-strategiyu-z-61833

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Комітету з питань розвідки, утвореного 17 червня 2020 року Указом Глави держави № 230/2020.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zasidannya-komitetu-z-pitan-rozvidki-61837

Постійний представник Президента України в АР Крим Антон Кориневич розповів про рік діяльності на посаді та кроки з посилення роботи Представництва в умовах відсутності доступу до території Криму, згідно із завданням Глави держави.

https://www.president.gov.ua/news/anton-korinevich-zaprovadzhennya-pidhodiv-perehidnogo-pravos-61841

Президент України Володимир Зеленський вирішив проблему забезпечення житлом постраждалих мешканців багатоквартирного будинку в Києві, де 21 червня стався вибух. Глава держави вручив потерпілим сертифікати на перші 12 квартир.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-virishiv-problemu-zabezpechennya-zhitlom-61845

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення лікування коронавірусної хвороби (COVID-19)» щодо продовження строку дії у зв'язку із загрозою зростання захворюваності населення на коронавірусну хворобу (COVID-19)» № 737-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 19 червня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-shodo-prodovzhennya-zasto-61849

Основною темою розмови стало подальше виконання домовленостей Президента України Володимира Зеленського та Президента Бразилії Жаїра Болсонару в умовах пандемії.

https://www.president.gov.ua/news/zastupnik-kerivnika-ofisu-prezidenta-ukrayini-proviv-videoko-61853

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Івано-Франківської області. Глава держави особисто огляне території регіону, що постраждали від повеней.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-terminovo-pribuv-z-robochoyu-poyizdkoyu-61857

Відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ), яке проходило у форматі відеоконференції за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей України у складі української делегації.

https://www.president.gov.ua/news/posol-hajdi-grau-pozitivno-ocinila-aktivizaciyu-roboti-ukray-61861

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для окремих категорій осіб» № 646-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 2 червня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-pidvishennya-socialnih-garant-61865

Під час термінової робочої поїздки до Івано-Франківської області Президент України Володимир Зеленський особисто оглянув наслідки повені в регіоні. Глава держави здійснив обліт територій, які постраждали від стихійного лиха, та ознайомився з перебігом ліквідації надзвичайної ситуації.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-osobisto-pereviriv-perebig-likvidaciyi-naslidkiv-p-61869

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що впродовж максимум півтора місяця ще 28 нових квартир буде передано громадянам, які постраждали від вибуху в житловому будинку в Києві.

https://www.president.gov.ua/news/vprodovzh-maksimum-15-misyacya-vsi-postrazhdali-vid-vibuhu-v-61873

Повноцінне життя на територіях західних областей України, які постраждали внаслідок повені, буде відновлено якнайшвидше. Про це заявив Президент Володимир Зеленський в ефірі програми «Право на владу».

https://www.president.gov.ua/news/u-postrazhdalih-vid-poveni-rajonah-vidnovleno-proyizd-po-vsi-61877

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.