19.06.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

За дорученням Глави держави перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов представив громаді регіону нового голову Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна. Указ № 233/2020 про призначення Василя Володіна Президент Володимир Зеленський підписав 17 червня.

https://www.president.gov.ua/news/za-doruchennyam-prezidenta-sergij-trofimov-predstaviv-novogo-61673

На саміті Східного партнерства, який відбудеться 18 червня у форматі відеоконференції, Президент України Володимир Зеленський торкнеться питання координації зусиль при реагуванні на пандемію COVID-19, а також перспективи членства України в Європейському Союзі. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква в інтерв'ю інформаційному агентству «Інтерфакс-Україна».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-na-samiti-shidnogo-partnerstva-porushuva-61677

Президент Володимир Зеленський на міжнародній арені відстоює насамперед економічні інтереси Української держави. Україна готується до перегляду квот на постачання продукції до Європейського Союзу в межах Угоди про асоціацію з ЄС. Про це розповів заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква в інтерв'ю інформаційному агентству «Інтерфакс-Україна».

https://www.president.gov.ua/news/zastupnik-kerivnika-ofisu-prezidenta-prioritet-zovnishnoyi-p-61681

Східне партнерство корисне для України, якщо наближає Українську державу до членства в Європейському Союзі, наголосив Президент Володимир Зеленський під час виступу на відеоконференції лідерів Східного партнерства.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-shidne-partnerstvo-korisne-dlya-ukrayini-yaksho-na-61689

​Стабільне безпекове середовище, фундаментом якого є суверенітет і територіальна цілісність держав, – головна передумова для реалізації цілей ініціативи Східного партнерства, заявив Президент України Володимир Зеленський у своєму виступі під час відеоконференції лідерів Східного партнерства.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zdatna-robiti-vnesok-u-zmicnennya-stabilnosti-ta-be-61693

Президент України зауважив, що помітним і дієвим кроком щодо розвитку економіки стало б поширення програм економічного відновлення ЄС на членів Східного партнерства.

https://www.president.gov.ua/news/yes-ta-uchasniki-shidnogo-partnerstva-mayut-zosereditisya-na-61697

Президент України Володимир Зеленський підтримав розробку дорожньої карти подальшого розвитку ініціативи Східного партнерства та її затвердження на Шостому cаміті Східного партнерства у 2021 році.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-pidtrimav-rozrobku-dorozhnoyi-karti-podal-61701

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.