03.06.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У межах робочого візиту до Німеччини керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак обговорив з федеральним міністром оборони Аннегрет Крамп-Карренбауер безпекову та гуманітарну ситуацію на сході України.

https://www.president.gov.ua/news/u-berlini-andrij-yermak-obgovoriv-z-ministrom-oboroni-nimech-61421

Адаптивний карантин запроваджений в усіх областях України, окрім трьох: Львівської, Рівненської та Чернівецької, і майже скрізь відбувся перехід до третього етапу пом'якшення обмежувальних заходів. Про це повідомили на традиційній селекторній нараді щодо протидії поширенню коронавірусу, яка відбулася під головуванням Президента Володимира Зеленського.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-gotuyetsya-do-vidkrittya-pershih-kpvv-na-liniyi-roz-61425

Президент Володимир Зеленський зустрівся з керівниками провідних закладів вищої освіти України. Учасники заходу зазначили, що не мали зустрічі з Главою держави в такому форматі з 2005 року, та висловили задоволення зацікавленістю питаннями вищої освіти.

https://www.president.gov.ua/news/v-ukrayini-isnuye-kadrovij-golod-i-cyu-problemu-mayut-virish-61429

Співрозмовники, зокрема, торкнулися питань фінансової підтримки України, а також перспектив інвестиційної співпраці. Андрій Єрмак подякував німецькій стороні за сприяння у виділенні Україні нового траншу кредиту МВФ.

https://www.president.gov.ua/news/u-berlini-andrij-yermak-obgovoriv-z-ekonomichnim-radnikom-ka-61433

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у межах робочого візиту до Німеччини на зустрічі із зовнішньополітичним радником канцлера ФРН Яном Гекером заявив, що Україна продовжує наполягати на якнайшвидшому виконанні домовленостей грудневого саміту «Нормандської четвірки» в Парижі для розблокування можливості проведення наступного саміту лідерів держав у Берліні.

https://www.president.gov.ua/news/kerivnik-ofisu-prezidenta-ukrayini-obgovoriv-iz-zovnishnopol-61437

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.