13.06.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

12 червня керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у складі української делегації здійснить одноденний робочий візит до Франції.

https://www.president.gov.ua/news/andrij-yermak-u-skladi-ukrayinskoyi-delegaciyi-zdijsnit-robo-61601

В уряді занепокоєні зростанням кількості хворих на коронавірус другий день поспіль. За останню добу було підтверджено 683 нових випадки інфікування. Про це заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на традиційній селекторній нараді щодо запобігання поширенню COVID-19, яка відбулася під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-lyudi-povinni-zrozumiti-sho-dotrimannya-maskovogo-61605

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Прем'єр-міністром Швеції Стефаном Левеном. Глава Української держави привітав очільника шведського уряду з Національним днем Швеції, який святкували 6 червня. Сторони обговорили ситуацію з поширенням та стримуванням коронавірусної інфекції на території обох держав.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-telefonnu-rozmovu-z-premyer-minis-61609

У межах реалізації програм «Велике будівництво» та «Мандруй Україною», які ініціював Президент Володимир Зеленський, найближчими тижнями відкриються нові відремонтовані автошляхи до курортів на Чорному та Азовському морях, повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

https://www.president.gov.ua/news/doroga-do-morya-nezabarom-vidkriyut-vidremontovani-avtoshlya-61613

За дорученням Глави держави перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов представив громаді регіону нового очільника Запорізької обласної державної адміністрації Віталія Боговіна.

https://www.president.gov.ua/news/za-doruchennyam-prezidenta-ukrayini-sergij-trofimov-predstav-61617

На зустрічі в Парижі керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак та зовнішньополітичний радник Президента Франції Еммануель Бонн докладно обговорили перебіг Мінського процесу та двосторонню співпрацю України та Франції.

https://www.president.gov.ua/news/andrij-yermak-obgovoriv-iz-zovnishnopolitichnim-radnikom-pre-61625

Президент України Володимир Зеленський переходить на особливий режим роботи у зв'язку з виявленням COVID-19 у його дружини Олени.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-perehodit-na-osoblivij-rezhim-roboti-61629

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.