11.06.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку до Чернігівської області. Глава держави перевірить перебіг реалізації національної програми «Велике будівництво» в регіоні.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-rozpochav-robochu-poyizdku-na-chernigivs-61557

Володимир Зеленський розповів, що спочатку МВФ планував виділити у першому транші 1,9 млрд доларів. Але завдяки його особистій домовленості з директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою Фонд виділить 2,1 млрд доларів.

https://www.president.gov.ua/news/ce-nasha-velika-peremoga-prezident-pro-vidilennya-pershogo-t-61561

Під час робочої поїздки на Чернігівщину Президент Володимир Зеленський відвідав Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Чернігівський ОЦЕМД та МК) Чернігівської облради, де триває реконструкція в межах національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pereviriv-obyekti-velikogo-budivnictva-n-61565

Під час робочої поїздки в Чернігівську область Президент України Володимир Зеленський обговорив з представниками бізнесу проблеми, які турбують підприємців.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zustrivsya-z-pidpriyemcyami-chernigivshini-61569

Ректор університету Сергій Шкарлет ознайомив Главу держави з науково-технічними розробками та досягненнями студентів і викладачів. Зокрема, Президенту продемонстрували виготовлений колективом і студентами вишу карт для юніорів. Студенти розповіли, що нині в розробці – карт для дорослих.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-oznajomivsya-z-dosyagnennyami-ta-rozrobkami-c-61573

Оператори мобільного зв'язку продовжують активно підключати українські населені пункти до 4G. У травні до мереж 4G було підключено 1 тис. 188 пунктів. З них 723 отримали 4G вперше, а в інших з'явилась альтернатива у виборі послуг 4G від різних операторів.

https://www.president.gov.ua/news/na-zaklik-prezidenta-mobilni-operatori-priskorili-u-travni-r-61577

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Чернігівської області відвідав швейну фабрику «ТК-Стиль».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-oznajomivsya-z-produkciyeyu-shvejnoyi-fabriki-na-c-61581

Відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ), яке проходило у форматі відеоконференції за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей України у складі української делегації. В роботі ТКГ оголошено технічну перерву до 15 червня.

https://www.president.gov.ua/news/vidbulosya-chergove-zasidannya-tristoronnoyi-kontaktnoyi-gru-61585

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.