25.06.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

За дорученням Президента України Володимира Зеленського Прем'єр-міністр Денис Шмигаль разом з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим терміново вилетіли до Івано-Франківської області, яка потерпає від негоди. Там вони проведуть зустріч з комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

https://www.president.gov.ua/news/za-doruchennyam-prezidenta-premyer-ministr-viletiv-na-ivano-61801

У межах реалізації Національної програми «Велике будівництво», яку ініціював Президент України Володимир Зеленський, завершився ремонт однієї з ділянок траси М-05 Київ – Одеса, яка є складовою міжнародного транспортного коридору європейського коридору Е-95. Ідеться про 25 км дороги, що пролягає територією Київської та Черкаської областей.

https://www.president.gov.ua/news/velike-budivnictvo-na-kiyivshini-vidkrili-onovleni-25-km-tra-61805

Президент Володимир Зеленський вимагає від уряду системного рішення щодо розв'язання проблеми щорічного підтоплення в західних областях України. Про це він заявив під час селекторної наради щодо наслідків негоди на заході країни, на якій Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доповідав останню інформацію про надзвичайну ситуацію в Івано-Франківській області.

https://www.president.gov.ua/news/chas-znajti-sistemne-rishennya-shob-virishiti-pitannya-raz-i-61809

Глави держав обговорили ситуацію у світі довкола пандемії коронавірусу, а також заходи щодо подолання цієї недуги та мінімізації її наслідків для суспільства й економік двох держав.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-prezidentom-tu-61813

Сьогодні в мене відбулася нарада з урядом та іншими уповноваженими органами стосовно повені на Західній Україні. З самого ранку там перебувають Прем'єр-міністр, міністр внутрішніх справ, голова Державної служби з надзвичайних ситуацій. Ми робимо все необхідне для мінімізації та подолання наслідків цього природного лиха.

https://www.president.gov.ua/news/zvernennya-prezidenta-u-zvyazku-z-povinnyu-v-zahidnih-oblast-61821

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.