10.06.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У всеукраїнському онлайн-опитуванні щодо питань безбар'єрності, яке ініціювала перша леді Олена Зеленська, вже взяли участь понад 30 тисяч українців. Основна мета ініціативи – зробити бар'єри, що існують в українському суспільстві, видимими, а їхнє усунення – пріоритетом на державному рівні.

https://www.president.gov.ua/news/ponad-30-tisyach-ukrayinciv-uzhe-vzyali-uchast-u-velikij-roz-61521

Сьогодні зранку у форматі відеоконференції розпочався черговий раунд консультацій у робочій групі з політичних питань Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання на Донбасі.

https://www.president.gov.ua/news/do-roboti-tkg-vpershe-u-skladi-ukrayinskoyi-delegaciyi-zaluc-61525

Президент Володимир Зеленський представив колективу Служби зовнішньої розвідки України (СЗР) новопризначеного голову – Валерія Кондратюка.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-predstaviv-novopriznachenogo-golovu-sluzhbi-zovnis-61529

Пріоритетами у діяльності Служби зовнішньої розвідки мають стати ефективне виявлення потенційних загроз і викликів, допомога в поверненні тимчасово окупованих територій України, захист національних економічних інтересів, сприяння оборонно-промисловому комплексу, протидія ворожим інформаційним операціям та захист українців за кордоном, наголошує Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-sluzhbi-zovnishnoyi-rozvidki-zalishajtes-61533

За минуле літо в дитячих таборах було зафіксовано понад 80 спалахів різних інфекцій. Тому робота таких закладів в умовах епідемії коронавірусу має підвищені ризики. Про це йшлося на традиційній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського щодо запобігання поширенню COVID-19.

https://www.president.gov.ua/news/pravila-vidpochinku-ditej-v-umovah-koronavirusu-mayut-buti-s-61537

Президент Володимир Зеленський зустрівся з членами Кабінету Міністрів України, представниками парламентських комітетів, а також керівництвом правоохоронних органів. Глава держави поінформував, що уряд готовий до кінця цього тижня представити оновлений варіант програми дій.

https://www.president.gov.ua/news/kabinet-ministriv-gotovij-cogo-tizhnya-predstaviti-parlament-61541

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з членами Кабінету Міністрів, представниками комітетів Верховної Ради, а також керівництвом правоохоронних органів. Учасники зустрічі обговорили питання виконання Державного бюджету України на 2020 рік в умовах економічної кризи.

https://www.president.gov.ua/news/v-ofisi-prezidenta-obgovorili-zavdannya-glavi-derzhavi-shodo-61545

Андрій Єрмак поставив перед головами ОДА завдання протягом тижня підготувати концепцію розвитку внутрішнього туризму у своїх регіонах. Зокрема, визначити в кожній області по три-п'ять «туристичних магнітів» – найбільш привабливих з погляду туризму об'єктів історико-культурного та природного значення.

https://www.president.gov.ua/news/potribno-rozrobiti-derzhavnu-programu-rozvitku-turizmu-v-ukr-61549

Президент України зазначив, що оновлена програма кредитування «Доступні кредити 5-7-9%» повинна передбачати спрощену процедуру отримання позики під прийнятні відсотки для будь-якого представника малого та середнього бізнесу.

https://www.president.gov.ua/news/prezidentu-dopovili-pro-realizaciyu-programi-stimulyuvannya-61553

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.