20.06.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

За останні кілька днів Національна поліція України втричі збільшила кількість адмінпротоколів через порушення карантину. Про це повідомили Президенту Володимиру Зеленському на традиційній селекторній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусу, яка відбулася під його головуванням.

https://www.president.gov.ua/news/shob-ne-perehoditi-do-zhorstkogo-karantinu-potribni-chitki-p-61705

Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква провів зустріч з Послом Естонської Республіки в Україні Каймо Кууском.

https://www.president.gov.ua/news/zastupnik-kerivnika-ofisu-prezidenta-ukrayini-obgovoriv-z-po-61709

Законопроект допоможе усунути законодавчі прогалини, які обмежують права чоловіка на відпустку для догляду за дитиною, та створити передумови для посилення ролі батька у процесі вихованні дітей та розвитку відповідального батьківства в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/na-vikonannya-zobovyazan-ukrayini-v-mezhah-mizhnarodnogo-par-61713

Відбулася телефонна розмова заступника керівника Офісу Президента України Ігоря Жовкви з керівником служби дипломатичних радників Президента Швейцарської Конфедерації Теренсом Біллетером.

https://www.president.gov.ua/news/igor-zhovkva-u-telefonnij-rozmovi-z-kerivnikom-sluzhbi-diplo-61717

У Міжнародному аеропорту «Бориспіль» приземлився спеціальний рейс з 14 громадянами України – членами екіпажу танкера «Рута», які повернулися додому після понад трьох років ув'язнення в Лівії. Президент Володимир Зеленський привітав прибуття співгромадян на батьківщину.  

https://www.president.gov.ua/news/prezident-privitav-povernennya-dodomu-14-ukrayinskih-moryaki-61721

Сергій Трофімов вручив новому голові ОДА службове посвідчення та побажав успіху в продовженні започаткованих раніше проектів. Він також наголосив на необхідності забезпечити в регіоні реалізацію державної політики на високому рівні.

https://www.president.gov.ua/news/za-doruchennyam-prezidenta-ukrayini-sergij-trofimov-predstav-61725

Наступного року планується збільшити обсяги будівництва та ремонтів доріг у межах реалізації програми Президента України «Велике будівництво». Про це в ефірі телеканалу «Україна 24» заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

https://www.president.gov.ua/news/nastupnogo-roku-planuyetsya-zbilshiti-obsyagi-budivnictva-ta-61729

Щоб в Україні не довелося знову запроваджувати жорсткі карантинні заходи, громадяни та бізнес мають дотримуватися протиепідемічних заходів, заявив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

https://www.president.gov.ua/news/kirilo-timoshenko-nihto-ne-hoche-shob-lita-ne-bulo-tomu-zakl-61733

Кабінет Міністрів надав додаткові повноваження Міністерству внутрішніх справ і Національній поліції щодо здійснення габаритно-вагового контролю транспортних засобів, щоб зупинити руйнування українських доріг. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в ефірі телеканалу «Україна 24».

https://www.president.gov.ua/news/zaluchennya-policiyi-do-gabaritno-vagovogo-kontrolyu-dopomoz-61737

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.