02.06.20

Президент привітав вихованців центру реабілітації з Днем захисту дітей

Новини

Треба завжди залишатися щасливими – Президент привітав вихованців центру реабілітації з Днем захисту дітей

1 червня 2020 року - 13:58
У Міжнародний день захисту дітей Президент України Володимир Зеленський привітав вихованців Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дитини «Отчий дім» у селі Святопетрівське.

Перша леді Олена Зеленська та ЮНІСЕФ в Україні підписали Меморандум про взаєморозуміння

1 червня 2020 року - 14:54
Документ має на меті сприяти консолідації зусиль першої леді та команди ЮНІСЕФ для ефективних результатів щодо захисту прав та інтересів дітей у різних сферах.

Олена Зеленська та голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Лотта Сільвандер відвідали малий груповий будинок для дітей-сиріт з інвалідністю

1 червня 2020 року - 17:52
Дружина Президента Олена Зеленська та голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Лотта Сільвандер відвідали приватний заклад соціального захисту для дітей-сиріт з інвалідністю та ознайомилися з умовами догляду вихованців малого групового будинку, який є альтернативою інтернатам у нашій країні.    

Президент зустрівся з головою Представництва Дитячого фонду ООН в Україні

1 червня 2020 року - 19:44
У Міжнародний день захисту дітей Президент України Володимир Зеленський зустрівся з головою Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Лоттою Сільвандер. Глава держави високо оцінив рівень співпраці між Україною та ЮНІСЕФ.

Фото окрашивания - из блонда в русый.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.