22.04.16

Президент України розпочав офіційний візит до Румунії

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава Української держави проведе зустріч Президентом Румунії Клаусом Йоханнісом. Глави держав спільно головуватимуть під час українсько-румунських переговорів у розширеному форматі.
Президент Петро Порошенко в ході офіційного візиту до Румунії заявив, що в умовах триваючої агресії з боку Росії, Україна і Румунія приділяють особливе значення безпековій ситуації у регіоні Чорного моря і пропонують ввести нові підходи до її забезпечення.
Президент Петро Порошенко обговорив із Президентом Румунії Клаусом Йоханнісом можливість створення українсько-румунсько-болгарської бригади.
Президент України Петро Порошенко та Президент Румунії Клаус Йоханніс впевнені, що відновлення діяльності українсько-румунської Спільної Президентської Комісії має стати дієвим механізмом поглиблення співробітництва двох держав. Відповідний протокол Глави держав підписали за підсумками переговорів.
Президент Петро Порошенко провів переговори з Прем'єр-міністром Румунії Дачіаном Чолошом під час офіційного візиту до цієї країни.
Президент Петро Порошенко зустрівся з Головою Сенату Румунії Келіном Попеску-Терічану в рамках офіційного візиту у цю країну.
В рамках офіційного візиту до Румунії Президент Петро Порошенко провів зустріч із Головою Палати депутатів Румунії Валеріу Згоня.
В рамках офіційного візиту до Румунії Президент Петро Порошенко зустрівся з Патріархом Румунської Православної Церкви Даніелем.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.