23.04.16

Лєшек Бальцерович став представником Президента в Кабінеті Міністрів

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Один із архітекторів успішних польських реформ Лєшек Бальцерович став представником Президента в Кабінеті Міністрів України. Відповідний указ Глава держави Петро Порошенко підписав у п'ятницю.
Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском.
Бажаю, щоб у ваших родинах панували мир та злагода, в оселях — благополуччя і добробут, а у серцях — віра та любов. Нехай кожний прийдешній день приносить вам радість життя і сповнює надією на щасливе майбутнє.
Президент Петро Порошенко представив керівника Запорізької обласної державної адміністрації Костянтина Бриля та назвав його першочергові завдання.
Президент Петро Порошенко разом з дідом та матір'ю військового Івана Гутника-Залужного, що загинув у боях на Донбасі, відвідали Алею захисників у Запорожжі та поклали квіти до стели героям АТО.
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Запорізької області відвідав Держане підприємство «Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро «Прогрес» імені академіка О.Г.Івченка», де взяв участь у запуску нового випробувального стенду з двигуном АІ-450.
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з адміністративно-господарським активом та депутатським корпусом Запоріжжя наголосив, що фінансова децентралізація, нові бюджетні правила, за якими країна почала жити в минулому році, створили умови для рішучого збільшення фінансової спроможності місцевих бюджетів.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.