07.04.16

Президент закликав японський бізнес інвестувати в Україну

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко провів зустріч з представниками Японської федерації бізнесу «Кейданрен» та запросив японські компанії інвестувати в Україну і взяти участь у приватизації українських портів і у секторі енергетики.
Президент України Петро Порошенко подякував за підтримку територіальної цілісності та суверенітету України та введення Японією санкцій щодо Росії, яка здійснила агресію проти України.
Під час виступу у Національному прес-клубі у Токіо Президент України Петро Порошенко зазначив, що основною метою його візиту є зміцнення партнерських відносин між Україною та Японією.
Під час виступу в Національному прес-клубі Японії Президент Петро Порошенко підкреслив, що успіх України та міжнародний діалог допоможуть повернути український суверенітет на окупований Росією Крим.
Президент України Петро Порошенко провів зустріч та відповів на запитання журналістів у Національному прес-клубі Японії під час офіційного візиту до цієї країни. Глава держави пояснив журналістам як проходить процес передачі управління його бізнесу довіреній компанії.
Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю В.М.Сушкевич провів робочу зустріч із представниками громадськості щодо стану забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю.
Президент України Петро Порошенко провів переговори з Прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе під час офіційного візиту до цієї країни. «Ми будемо координувати наші дії рамках Ради безпеки ООН, Світової організації торгівлі та інших міжнародних організацій», - підкреслив Глава держави у заяві для представників ЗМІ за підсумками переговорів з Прем'єр-міністром Японії.
Президент України Петро Порошенко провів переговори з Прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе під час офіційного візиту до цієї країни. «Японія є надзвичайно важливим та надійним партнером України і ще ніколи відносини між Україною та Японією не відзначалися такою високою динамікою співробітництва та рівнем довіри»,- підкреслив Глава держави у заяві для представників ЗМІ за підсумками переговорів з Прем'єр-міністром Японії.
Глава держави висловив вдячність Японії за політичну підтримку та солідарність з Україною в протидії зовнішній агресії, а також масштабну фінансову допомогу на здійснення важливих реформ.
Хочу наголосити, що цей референдум, згідно з Конституцією і законодавством Нідерландів, має виключно консультативний характер. Отже, тепер слово за Урядом, Парламентом, політикумом Голландії. Україна продовжить втілювати в життя Угоду про асоціацію, забезпечить створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі з Євросоюзом, оскільки це - шлях до модернізації Української держави і зміцнення її незалежності.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.