28.04.16

Президент вручив державні нагороди артилеристам - героям АТО

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко відвідав військову частину у селищі Дівички Київської області та вручив нагороди військовослужбовцям ракетних військ і артилерії Збройних Сил України, які виконували завдання в зоні проведення антитерористичної операції.
Президент Петро Порошенко під час поїздки до військової частини у селищі Дівички Київської області ознайомився з новітніми та модернізованими зразками озброєння та військової техніки ракетних військ і артилерії. Глава держави передав сертифікати на партію мінометів, виготовлених підприємствами Державного концерну «Укроборонпром».
За спільною домовленістю Президента Петра Порошенка, Президента Європейської Ради Дональда Туска та Європейської Комісії ухвалене виважене й прагматичне рішення щодо перенесення 18 саміту «Україна-ЄС» із 19 травня на вересень, повідомив заступник Глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв.
Президент Петро Порошенко під час відвідування військової частини у селищі Дівички Київської області поспілкувався з військовослужбовцями добровольчих батальйонів, які вирішили продовжити службу у лавах Збройних Сил України. «Ми високо цінуємо позицію кожного з вас – тих, хто пройшов випробування в зоні АТО і має бойовий досвід», - сказав Петро Порошенко.
Уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулєба взяв участь у засіданні круглого столу Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я на тему «Паліативна допомога дітям: право на отримання медичної допомоги та знеболення».
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.