06.04.16

2017 рік буде оголошено роком Японії в Україні – Президент Порошенко

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

В рамках офіційного візиту до Японії Президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко відвідав місто Кіото. Глава держави зустрівся з губернатором префектури Кіото Кейдзи Ямадою, мером міста Кіото Дайсаку Кадокавою та головою Торгово-промислової палати міста Кіото Йосіо Татейсі.
Перебуваючи з офіційним візитом у Японії Президент України Петро Порошенко зв'язався з Генеральним Консулом України в Ростові (Росія) Віталієм Москаленком та поспілкувався з українською льотчицею Надією Савченко.
Президент України Петро Порошенко, перебуваючи з офіційним візитом у Японії, провів телефонну розмову з Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим.
Уповноважений Президента України з прав дитини перебуває з робочим візитом у Республіці Болгарія, де представляє Україну на Конференції Ради Європи з прав дитини.
Президент України Петро Порошенко зустрівся з українською громадою в Токіо, перебуваючи в Японії з офіційним візитом. «Надважливою також є солідарність українських громадян", - зазначив Президент, подякувавши, громаді українців "Краяни" за активну солідарну позицію з Батьківщиною.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.