15.04.16

Виступ Президента України Петра Порошенка у Верховній Раді під час розгляду питання про призначення Прем'єр-міністра України та нового складу Уряду

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Новий Уряд, як і попередній, неухильно проводитиме курс на європейську та євроатлантичну інтеграцію, реформи і глибоку внутрішню європеїзацію України. Жодна кома не міняється в документах, які визначають засади зовнішньої та внутрішньої політики.
Президент України Петро Порошенко наголосив, що перед новим Урядом стоять масштабні та вражаючи завдання у проведенні реформ.
Президент України Петро Порошенко переконаний, що і коаліцію, і опозицію чекає прийняття багатьох доленосних для України рішень.
«Завтра в мене відбудуться телефонні переговори з Канцлером Німеччини Ангелою Меркель та Президентом Франції Франсуа Олландом. Ми будемо обговорювати загальні процеси імплементації (Мінських домовленостей) і Україна підніматиме питання щодо запровадження та посилення місії ОБСЄ, включаючи міжнародний поліцейський контингент», - повідомив Глава держави журналістам.
Президент Петро Порошенко взяв участь у церемонії відкриття заводу компанії «Фуджікура аутомотів Україна Львів» під час робочої поїздки до Львівської області.
В рамках робочої поїздки до Львівської області Президент Петро Порошенко вшанував пам'ять загиблих військовослужбовців, які захищали територіальну цілісність та суверенітет України в зоні проведення антитерористичної операції.
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Віце-президентом США Джозефом Байденом. Віце-президент Байден привітав формування нової коаліції та уряду на чолі з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.