25.04.16

Президент сподівається, що на наступному пленарному тижні Верховна Рада схвалить необхідні закони і затвердить нового Генпрокурора

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

"Парламент знайшов в собі сили сформував коаліцію, сформував новий Уряд. Так само, я переконаний, що парламент має знайти в собі сили об'єднатися, прийняти необхідні закони, обрати нового Генерального прокурора", - сказав Глава держави в інтерв'ю українським телеканалам висловивши думку, що це має відбутися на першому пленарному тижні.
Президент Петро Порошенко очікує ефективних результатів роботи Івана Міклоша та Лєшека Бальцеровича з впровадження реформ в Україні, спрямованих на імплементацію Угоди про асоціацію та наближення нашої держави до критеріїв членства в Євросоюзі.
"Політичне врегулювання може бути розглянуто і розпочато лише тоді, коли будуть забезпечені безпекові критерії. Ми в жодному випадку не можемо дати легітимізувати російську окупацію через механізм псевдо виборів, на кшталт кримського псевдо референдуму або псевдо виборів 2 листопада 2014 року. Ми цього не допустимо", - сказав Глава держави в інтерв'ю українським телеканалам.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.