21.04.16

Микола Кулеба пропонує внести зміни до діючого законодавства в частині стягнення аліментів

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Уповноважений Президента України  з прав дитини Микола Кулеба представив на обговорення Комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики та спорту проект Закону України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо покращення захисту права дитини на належне утримання».
Сьогодні із Брюсселя надійшла довгоочікувана новина. Щойно Президент Європейської Комісії Жан-Клод Юнкер поінформував мене про внесення на розгляд Ради Євросоюзу та Європейського Парламенту законодавчої пропозиції щодо  запровадження безвізового режиму для українських громадян.
Президент Петро Порошенко подякував від імені українського народу Єврокомісії за внесення на розгляд Ради Євросоюзу та Європейського Парламенту законодавчої пропозиції щодо  запровадження безвізового режиму для українських громадян.
Глава держави подякував Президенту Європейської Комісії за внесення на розгляд Ради ЄС та Європейського Парламенту законодавчої пропозиції про запровадження безвізового режиму для України.
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Комісаром Європейського Союзу з питань Європейської політики сусідства та переговорів з розширення Йоганессом Ганом.
Президент Петро Порошенко наголосив, що візит делегації ЄС та Єврокомісара Йоганесса Гана відбувається у дуже важливий період для України. Ми маємо всі передумови, щоб продемонструвати повну рішучість в імплементації всього пакету реформ.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.