11.04.16

Євроінтеграційний курс України є незмінним - Глава держави

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

"Я вірю в Європу і вірю в європейські цінності, вірю в те, що роблю я і в те, за що люди виходили на Революцію Гідності - європейське майбутнє України. Саме тому ми чітко наголошуємо, що Угоду про асоціацію не буде змінено, що вона вже зараз застосовується, включно з всеохоплюючою та поглибленою зоною вільної торгівлі", - сказав Глава держави в інтерв'ю українським телеканалам.
Глава держави повідомив, що доручає Міністерству фінансів, Державній фіскальній службі забезпечити приєднання України до Міжнародної міжвідомчої конвенції із забезпечення доступу України до рахунків-нерезидентів. Після підписання цієї конвенції, а це має відбутись не пізніше 1 січня 2017 року, Україна автоматично отримуватиме інформацію з усього світу про рахунки, відкриті у будь-якому банку світу українськими резидентами, пояснив Президент
"Я повністю погоджуюсь з тим, що далі терпіти безвладдя в країні неможливо, тому я чекаю, що не пізніше, як наступного тижня, ми почуємо з Парламенту добру звістку", - сказав Глава держави в інтерв'ю українським телеканалам.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.