20.04.16

Президент пропонує зменшити чисельність генеральського складу в структурах сектору безпеки і оборони України

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко звернувся з пропозицією зменшити в структурах сектору безпеки і оборони чисельність посад начальницького (генеральського) складу.
Президент України Петро Порошенко провів переговори з Прем'єр-міністром Королівства Данія Ларсом Льокке Расмуссеном.
Президент Петро Порошенко телефоном поспілкувався з українською льотчицею, народним депутатом Надією Савченко, яка незаконно утримується у російській тюрмі. Розмова відбулася під час зустрічі Глави держави з мамою Надії Савченко Марією Іванівною та її сестрою Вірою.
Учасники Національної ради реформ під головуванням Президента Петра Порошенка обговорили напрацювання ефективних механізмів щодо унеможливлення використання офшорних компаній для мінімізації податкових зобов'язань і виведення прибутку за кордон.
«Я впевнений у тому, що стратегічні закони ми маємо швидко проголосувати. І сподіваюсь, що перші закони, спрямовані на покращення співпраці з Міжнародним валютним фондом і виконання зобов'язань по меморандуму з МВФ ми зможемо побачити уже в цей четвер у порядку денному сесії», - наголосив Глава держави на засіданні Національної ради реформ.
Президент Петро Порошенко наголошує, що сьогоднішнє засідання Національної ради реформ, яке проходить вперше в цьому році, ставить крапку в довготривалій історії парламентсько-урядової кризи. В Україні створені умови для пришвидшення реформ.
Президент Петро Порошенко підписав розпорядження «Про надання підтримки проведенню Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ».
Проектний офіс Національної ради реформ підготував звіт за 1 квартал 2016 року – «Моніторинг прогресу реформ». Його результати сьогодні на брифінгу представив секретар НРР, заступник Глави Адміністрації Президента України Дмитро Шимків, інформуючи про перебіг чергового засідання НРР.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.